ارز بالخلطه
2 كوب رز ابيض مغسول
نص كوب زبيب
نص كوب بندق مقطع نص
نص كوب كبده مقطعه صغيره في حجم البندقه متبله في( فلفل و ليمون كتييير)
ملح ( حسب الرغبه)
ملعقه فلفل اسود
ملعقه زعتر
ملعقه توابل عربي
4 ملاعق سمن كبيره
3 كوب ماء
علي النار نضع 2 ملعقه سمن و نحمر البندق لغايه ما يلون
وبعد كده نشيله و في نفس السمن نحمر الزبيب " معلش الزبيب كبير الحجم فا باه حجم عين الجمل LOL"
نفس الطريقه مع الكبده
ده شكلهم بعد التحمير
في حله علي النار نضع 2 ملعقه السمن و نحط الرز المغسول